Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

China: eerste hybride winkel van Little Hema van start

De nieuwe Chinese online retailketen voor versproducten van de Alibaba Group, Hema, is een samenwerking begonnen met de traditionele retailer RT-Mart. Samen hebben de bedrijven onder de naam "Little Hema" in de stad Suzhou de eerste zogeheten hybride supermarkt geopend. De winkel wijkt af van de andere vestigingen van Hema Fresh Produce. Ook wordt er een ander logo gehanteerd. Het merk van Little Hema bestaat alleen maar uit twee woorden zonder enige verdere afbeelding.


De eerste Little Hema-supermarkt is open voor bezoekers

In tegenstelling tot bij reguliere Chinese Hema-vestigingen hoeven consumenten bij Little Hema niet van te voren de Hema-app te downloaden. Ze hoeven alleen maar de app Taobao van Alibaba op hun smartphone te installeren. Vervolgens kunnen ze de pagina van Taobao openen en kijken bij het tabblad "Taobao Fresh". De producten die zo kunnen worden besteld, worden vervolgens gratis en binnen het uur aan huis afgeleverd.
Het assortiment van Little Hema bestaat onder andere uit verse AGF, seizoensfruit, vlees, eieren, diepvriesproducten, zuivel, snacks, drank en cosmetica. Verse groenten en fruit zijn echter de belangrijkste categorie bij Little Hema.

Bron: news.sohu.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018