Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Seminarie Logistiek 4.0

Aucxis stelt voor: Het depot van de toekomst

Op 14 juni 2018 organiseert Districon, Nederlands specialist in het logistieke domein, in Nyenrode een seminarie met als thema "Logistiek 4.0". Hiermee willen zij de brug slaan tussen logistieke innovatie en de knelpunten van vandaag. Welke ontwikkelingen lijken nog ver weg, maar verdienen nu al aandacht? Wat betekent dit in de praktijk?
 
Depot van de toekomst
Aucxis brengt op dit evenement een primeur. In het "Living Logistics 4.0 Lab" zal Patrick Catthoor, Chief Communications Officer en Business Consultant, het depot van de toekomst voorstellen aan de hand van het totaalproject dat in fases wordt gerealiseerd voor en samen met een van de grootste logistieke dienstverleners voor herbruikbare verpakkingen in Europa.


 
Warehouse of the future
In en buiten het magazijn worden alle activiteiten via RFID-technologie aangestuurd, geregistreerd en gecontroleerd. Het overkoepelend beheersysteem omvat onder meer yard management, inbound management en people steering.
 
De pool bestaat uit meer dan 2 miljoen herbruikbare logistieke dragers zoals kratten, visboxen en paletten. De dragers voorzien van RFID-tag en/of barcode worden in het depot geregistreerd via verschillende leesapparaten: 24 RFID portalen, 5 visie portalen en 35 handhelds. Verder zijn er 5 kwaliteitsstations die de barcode- en RFID- werking valideren na wassen. Dagelijks melden zich gemiddeld 150 trailers aan.

Voor meer informatie:
Aucxis
Zavelstraat 40
9190 Stekene (Belgiƫ)
+32(0)3790 1717
Publicatiedatum: