Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Gir˛ lanceert nieuwe verpakkingsmachine EXACT-100


Gir˛ ontwikkelde eerst de weegmachine PDG-4. Deze staat bekend om zijn nauwkeurigheid waarmee het gewicht wordt gemeten. 

"We hebben nu de EXACT-100 gelanceerd, een weegmachine met volledig nieuwe technologie," zegt Franco Locati (foto rechts), commercieel manager van Gir˛ Italia.

"We zijn erg trots op de EXACT-100 en we presenteren het nu aan de Italiaanse markt. Gir˛ luidt hiermee een nieuw tijdperk in voor weegmachines", zegt Locati. Waar er normaal 8 tot 16 cups worden gebruikt, in dit geval zijn er 120.

"De machine is technologisch geavanceerd en bevat een groot aantal voordelen. Een aantal  sterke punten van de machine zijn het compact formaat, productiviteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid."Er werd veel onderzoek gedaan om precisie, gewicht en hoge productiviteit te combineren en er werd veel tijd besteed aan het minimaliseren van mechanische stress en om de betrouwbaarheid verder te vergroten."


"We groeien op de Italiaanse markt maar onze multifunctionele oplossingen worden ook gewaardeerd op internationale markten," aldus Franco Locati.

Contact:
Hij draaide ItaliŰ

Via Workers, 3 / i
20090 Buccinasco (MI) - ItaliŰ
Tel. (+39) 02 45710042
. Tel: (+39) 348 0714916
E-mail: mail@giropack.it
Web: www.giro.es

Publicatiedatum: 14-6-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: