Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Girò lanceert nieuwe verpakkingsmachine EXACT-100


Girò ontwikkelde eerst de weegmachine PDG-4. Deze staat bekend om zijn nauwkeurigheid waarmee het gewicht wordt gemeten. 

"We hebben nu de EXACT-100 gelanceerd, een weegmachine met volledig nieuwe technologie," zegt Franco Locati (foto rechts), commercieel manager van Girò Italia.

"We zijn erg trots op de EXACT-100 en we presenteren het nu aan de Italiaanse markt. Girò luidt hiermee een nieuw tijdperk in voor weegmachines", zegt Locati. Waar er normaal 8 tot 16 cups worden gebruikt, in dit geval zijn er 120.

"De machine is technologisch geavanceerd en bevat een groot aantal voordelen. Een aantal sterke punten van de machine zijn het compact formaat, productiviteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid."Er werd veel onderzoek gedaan om precisie, gewicht en hoge productiviteit te combineren en er werd veel tijd besteed aan het minimaliseren van mechanische stress en om de betrouwbaarheid verder te vergroten."


"We groeien op de Italiaanse markt maar onzemultifunctionele oplossingen worden ook gewaardeerd op internationale markten," aldus Franco Locati.

Contact:
Hij draaide Italië

Via Workers, 3 / i
20090 Buccinasco (MI) - Italië
Tel. (+39) 02 45710042
. Tel: (+39) 348 0714916
E-mail: mail@giropack.it
Web: www.giro.es

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018