Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

HillFresh-oprichters Leo van den Heuvel en Pieter de Jong bieden aandelen aan

Tholen - Bij HillFresh in Barendrecht hebben oprichters Leo van den Heuvel en Pieter de Jong hun aandelen aangeboden. Dat meldt laatstgenoemde desgevraagd. Hij verwijst door naar Hans van den Heuvel, maar die geeft aan dat hij hier niets over te vertellen heeft. Pieter de Jong is vanaf de start in 2007 directeur van HillFresh, Leo van den Heuvel zat tot vorig jaar in de directie en maakte toen de overstap naar de commercie.

Lange tijd leek er van onrust bij HillFresh geen sprake. Het im- en exportbedrijf werd in de zomer van 2007 opgericht door de oud-Hagé-medewerkers Leo van den Heuvel en Pieter de Jong. Zij namen tientallen medewerkers van de importtak van The Greenery mee. Een jaar later voegde ook Hans van den Heuvel - hij had de afspraak met zijn voormalig werkgever om een jaar niets in de sector te doen - zich als algemeen directeur bij het team. Het bedrijf ontwikkelde zich voorspoedig en bracht onder het motto 'the souce is yours' retailers samen met de bron. Afgelopen jaar werd het 10-jarig jubileum nog gevierd.

Jarenlang bleef de vaste kern van medewerkers intact. Tot vorig jaar, toen stapte aandeelhouder Paul Postema al op. Hij startte samen met collega's Frank Maas en Michiel van Dijk met Fair Connection in Ridderkerk. Als nieuwe aandeelhouder diende zich toen een oude bekende, namelijk de voormalig financiële man van Hagé Arie Borsboom aan. Wat de gevolgen nu bij HillFresh, met de nodige familieleden actief op de commerciële afdeling zullen zijn, zal ongetwijfeld de komende tijd duidelijk worden.Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018