Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Begufruit nieuw op de GroŖmarkt Hannover

ĄCharentais-meloenen nog circa drie weken verkrijgbaar"


Op het groothandelsterrein van Hannover is sinds bijna anderhalve week een nieuwe handelsfirma gevestigd: Begufruit met de kersverse eigenaar Pajaziti Begu biedt hier voortaan een veelzijdig productassortiment aan. Onder andere met een grote keuze aan Spaanse groenten en Spaans fruit probeert de groothandelaar zich van de collega's in het verscentrum te onderscheiden. 


Verse trostomaten in de opslagruimte

Vijftien jaar geleden was de nieuwe eigenaar reeds op de GroŖmarkt Hannover werkzaam, voordat hij naar Spanje verhuisde en daar eveneens in de fruithandel actief was. Vanwege deze jarenlange ervaring in de groenten- en fruithandel werkt de eigenaar uitsluitend met eersteklas importeurs uit heel Europa samen. Spaanse fruitspecialiteiten bepalen echter de handel op de verkoopstand. "We bieden onze clientŤle een breed productpalet aan met unieke trostomaten, ijsbergsla, courgette en verschillende paprikasoorten, maar ook steenfruit zoals abrikozen en nectarines. Ook Spaanse uien worden momenteel in grote zakken verhandelt'', zegt Pajaziti.


Productpresentatie op het groothandelsterrein in Hannover

Houten kistjes
Met een evenwichtig en veelzijdig productassortiment levert het bedrijf aan een gemengde clientŤle van gastronomieleveranciers, lokale vakwinkels en weekmarkthandelaren. Niet voor niets heeft de trotse handelaar nog een verrassing in de aanbieding: verse Charentais-meloenen met herkomst Frankrijk. "Deze prachtige meloenen heb ik via een bevriende leverancier ingekocht en worden momenteel in mooie houten kistjes verkocht. Vanwege het korte seizoen  zijn de meloenen nog circa drie weken in de handel verkrijgbaar'', aldus Pajaziti.

Charentais-meloenen in houten kistjes

Verdere informatie:
Begu Fruit GmbH
GF: Pajaziti Begu
Am TŲnniesberg 16Ė18
Stand 41-42, 30453 Hannover
Tel.: 0511 53430652
Mobiel: 0174 3306214

Publicatiedatum: 12-6-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: