Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Inverafrut

Jarige Mexicaanse exporteur trakteert op pallet limes

Trakteren bij een verjaardag is normaal maar een pallet vol producten trakteren, is best veel. Inverafrut, teler en exporteur van versproducten uit de regio Veracruz, Mexico is dat van plan. Aanstaande vrijdag 15 juni bestaat het bedrijf 14 jaar en hun klanten zullen dat weten. Trouwe klanten krijgen een pallet van hun belangrijkste product cadeau: limes. 


"Dit jaar vieren we een 14-jarig jubileum met heel veel enthousiasme en trots. Al 14 jaar werken we samen met onze loyale klanten die inmiddels onze vrienden zijn geworden. De laatste keer dat we onze verjaardag vierden was in 2016 toen we ons teamwerk en de kwekers in het zonnetje zetten, maar dit jaar willen we het met onze klanten vieren, die de pijlers zijn in onze ontwikkeling", zegt Adriana Melchor, CEO van Inverafrut.

Hiram Herver, Europees directeur voegt toe: "We zijn erg blij met het bereiken van deze 14e mijlpaal. Persoonlijk ben ik er erg trots op Inverafrut te vertegenwoordigen in Europa, waar we deze mijlpaal vieren. Het draait allemaal om service en loyaliteit die we geven aan en ontvangen van onze klanten. We willen hen dit jaar bedanken."

Inverafrut vertegenwoordigt een groot percentage van de Perzische limoenen export van Mexico naar Europa. Volgende week viert ze op de Mexicaanse manier het jubileum als Inverafruit week. "Laten we hopen dat het feest daarna verder gaat. De hele Inverafrut familie is klanten dankbaar voor het vertrouwen. Zij zijn onze partners die ons zover hebben gebracht, het jubileum is niet mogelijk zonder hen. Heel erg bedankt namens alle werknemers binnen Invrafrut."

Feliciteren kan via de onderstaande contactpersonen: 
Inverafrut
Mexico 

Gabriela Garrida (sales)
+316 18 337836

Alejandro Guerrero (sales)
+316 18 337654

Hiram Herver (Europe Director)
+316 41 268015

Publicatiedatum: 11-6-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: