Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nu ook lokaal product

LGV Frischgemüse levert het gehele assortiment aan huis

Het 'Gärtnergschäftl' in het hart van Wenen biedt nu enkel lokale levensmiddelen. Ter ere van de eerste verjaardag brengt deze moderne winkel van LGV-Frischgemüse nu haar 100% lokale assortiment in heel Oostenrijk naar huis. 


Het LGV Gärtnergeschäftl

"Een jaar geleden hebben we ons 'Gärtnergschäftl' geopend en met meer dan negentig partners succesvol weten te positioneren als adres om te genieten van groenteninnovaties en lokale specialiteiten. Ter ere van de eerste verjaardag gaan we nu een stap verder. Met onze 'LGV-Gärtnerkistl' brengen we per direct niet alleen onze dagelijks verse groentenspecialiteiten van de meer dan honderd tuindersfamilies, maar ook het gehele assortiment van ons 'Gärtnergschäftl' in heel Oostenrijk thuis bij onze klanten", aldus Florian Bell, directeur van LGV-Frischgemüse. "Dat is voor ons een verdere stap op onze weg om de innovatiekracht van onze familiebedrijven sterker zichtbaar te maken. Want veel specialiteiten en rariteiten die onze leden ontwikkelen, zijn in eerste instantie uitsluitend in ons 'Gärtnergschäftl' verkrijgbaar."


Florian Bell

LGV-Gärtnergschäftl levert een veelvoud aan specialiteiten aan huis 
Het uitsluitend op lokale partners gespecialiseerde 'Gärtnergschäftl' levert alles voor de dagelijkse behoefte aan levensmiddelen: van zuivelproducten, muesli en pasta tot aan worst, sauzen en natuurlijk dranken. Meer dan negentig Oostenrijkse telers gebruiken tegenwoordig het LGV-Gärtnergschäftl als directe aanbieder van hun producten. Het assortiment bestaat uit verse producten zoals hoogwaardige groenten, seizoensfruit, aromatische kruiden en smaakvolle ham, maar ook verwerkte producten zoals fijnproeverssoepen en opvallende levensmiddelen zoals chilimarmelade, paddenstoelenspecialiteiten en een grote keuze aan klassieke en innovatieve sauzen.


Rariteiten uit Oostenrijk 

LGV-Gärtnergschäftl is innovatief en een adres om te genieten
"Het Gärtnergschäftl is voor ons een belangrijke innovatie. We kunnen nieuwe groentensoorten en herontdekte rariteiten aan consumenten, maar ook aan partners in de handel presenteren en met hun feedback ook succesvol verder ontwikkelen. Daarmee geven we onze traditierijke tuindersbedrijven een succes belovend toekomstperspectief om direct in de regio verse en hoogwaardige groenten voor de bevolking te kunnen blijven telen," aldus Bell.


Verse groenten uit Oostenrijk 

Levering in heel Oostenrijk de volgende dag, in Wenen zelfs op dezelfde dag
Er wordt geleverd in een herbruikbare thermobox, de volgende dag en in een zelf gekozen tijdsblok, van maandag tot en met vrijdag in heel Oostenrijk en op zaterdag in geselecteerde Oostenrijkse gemeenten. In Wenen wordt er zelfs dezelfde dag geleverd als er voor 10 uur is besteld.
 
Om de 'Gärtnerkistl' te ontvangen, is overigens geen abonnement nodig. Deze kan naar wens en behoefte online samengesteld en besteld worden. Voor iedereen die zich graag door nieuwe dingen laat inspireren, zijn er kant-en-klaar samengestelde themakistjes zoals de 'Saisongemüsekistl' en de 'Kräuterkistl' te bestellen.
 
De levering geschiedt CO2-neutraal door 'die Österreichische Post' en is vanaf een bestelwaarde van 25 euro verzendkostenvrij. 

Voor verdere informatie:

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018