Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Seizoen Mazzoni voor perziken en nectarines van start

Voor Mazzoni, die al meer dan 50 jaar actief is in de Italiaanse AGF-sector, is het seizoen van de perziken en nectarines van start gegaan. Zoals altijd zijn deze 100% Made in Italy, gecertificeerd en van hoge kwaliteit en afkomstig uit de meest geschikte gebieden.

Al meer dan een decennium is de teelt van steenfruit uitgebreid van Emilia Romagna naar Calabrië en in het bijzonder in het gebied van de Piana di Sibari, dat dit seizoen wederom als een van de belangrijkste gebieden voor Italiaanse perziken wordt bestempeld."Wij hebben veel vertrouwen in het productiepotentieel van Piana di Sibari. Ondanks de structurele moeilijkheden die kenmerkend zijn voor de steenfruitsector, zien we dat de markt, zowel nationaal als internationaal, een meerwaarde erkent voor ons aanbod. Onze klanten bestellen steeds meer en dat komt volgens ons zowel door de goede kwaliteiten als door het niveau van dienstverlening dat we bieden", zegt Sergio Trevisan, commercieel directeur van Mazzoni.

De historische samenwerkingsrelatie met telersorganistie Torre di Mezzo, gevestigd in Castrovillari, wordt steeds meer geconsolideerd. Een deugdzaam voorbeeld van commerciële en operationele integratie ten dienste van het grondgebied. "Onze organisatie werkt al vele jaren samen met Mazzoni. Voortdurend toenemende volumes en klanttevredenheid zijn voor ons een indicatie ons dat we op schema liggen en dat onze producten gewaardeerd worden. Daarom blijven we investeren en innoveren", zegt Gian Michele Caligiuri, president van telersorganisatie Torre di Mezzo.

"Dit jaar begon het perzikseizoen in Piana di Sibari iets eerder vergeleken met vorig seizoen en de teelt lijkt goed overeen te komen met de marketingkalender. De kwaliteit van de vroege variëteit is goed. Wat betreft de medium-late variëteit is het nog te vroeg om precieze voorspellingen te doen", vervolgt Trevisan."We blijven investeren zodat we kwaliteiten service kunnen blijven garanderen. Binnenkort wordt het zomerassortiment uitgebreid met platte perziken en ander producten en deze zijn ook afkomstig van gecertificeerde tuinbouwbedrijven. We verwachten ook dat het citrus dit jaar van goede kwaliteit zal zijn", concludeert Luigi Mazzoni, directeur van Mazzoni.Mazzoni, gevestigd in Tresigallo (provincie Ferrara), is voortdurend bezig met rassenonderzoek en houdt zich tevens bezig met de marketing van verse, biologische en diepgevroren groenten en fruit.

Contact:
Mazzoni Group
Via del Mare, 4
44039 Tresigallo (FE)
Tel.: (+39) 0533 607832
Web: www.mazzonigroup.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018