Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe sorteermachine voor blauwe bessen

Het team van GP Graders heeft rechtstreeks in Chili geïnvesteerd en breidt internationaal op alle terreinen uit. 



Het nieuwste innovatieve ontwerp van het bedrijf is de Airjet Blueberry Grader. Deze geavanceerde sorteermachine heeft een hogere productiecapaciteit voor het sorteren van blauwe bessen voor de hedendaagse markt.



GP Graders introduceert een serie nieuwe producten die zal zorgen voor grote veranderingen in het sorteren van kleinfruit. "Deze veranderingen bestaan onder meer uit een nieuwe gemakkelijk te gebruiken software-interface waardoor operators weinig training nodig hebben om goede resultaten te boeken. De nieuwe Dual Cluster Cutter, die fouten tot vrijwel 0% reduceert en 99% steelverwijdering garandeert, waarmee dit de meest productieve clustersnijder is die momenteel op de markt verkrijgbaar is. 

De snelle bakkenkieper van GP Graders heeft ook een nieuw ontwerp gekregen. Door nauw met klanten samen te werken heeft O&O-manager Tim Stack de High-Speed Bin Tipper van een nieuw design voorzien. Het nieuwe ontwerp kan 80 bakken per uur verwerken en de orders lopen snel binnen."



Om een complete turn-key oplossing te kunnen leveren, past GP Graders alle platformen en trappen aan aan de specificaties van het bedrijf. "Met deze oplossingen op maat, de nieuwste Plug & Play technologie van GP Graders en het vernieuwde bedieningspaneel is de installatietijd gehalveerd en beschikt men over de krachtigste en meest efficiënte sorteermachine die er vandaag de dag op de markt is." 


Voor meer informatie: info@gpgraders.com
 
Publicatiedatum: