Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Onderzees" netwerken met groentenbarbecue"

De eerste editie van het Vak Event Groente & Fruit helden wordt op donderdag 21 juni afgesloten met de VEG. BBQ op de havenkade. Naast een inspirerend smaakavontuur is de VEG. BBQ een uitgelezen kans om te netwerken. En dat in de bijzondere omgeving van de RDM Onderzeebootloods.

Uiteraard is op de VEG. BBQ een hoofdrol weggelegd voor groenten en fruit. De barbecue is zelfs volledig vegetarisch. "Dat is ook voor ons een uitdaging", aldus accountmanager Monique Elling van Ma Guise Catering. "Het is een uitdaging die we aandurven omdat we al veel evenementen vegetarisch hebben gecaterd. Er zijn zoveel mooie groenten om te grillen! Het is de kunst voor onze koks om er een volwaardige maaltijd mee te serveren, die goed smaakt en er mooi uitziet. En wat het extra leuk maakt, is dat we ook gebruik maken van al die mooie producten van de deelnemers. Voor ons is er vast ook nog wat te ontdekken!"

De VEG. BBQ biedt een ontspannen gelegenheid om opgedane contacten te bestendigen en vertrouwde relaties opnieuw te ontmoeten. De VEG. BBQ combineert zo het nuttige met het aangename en lijkt hét netwerkevent van het jaar te worden! De VEG. BBQ wordt gehouden op donderdag 21 juni van 18:00-20:30 uur. Kaarten zijn tijdens de voorregistratie te koop voor €50 (excl. BTW). Wilt u erbij zijn? Verzeker uzelf dan van een plek en registreer u nu! Voorregistratie voor een bezoek aan alleen VEG. is gratis.


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018