Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Onderzees" netwerken met groentenbarbecue"

De eerste editie van het Vak Event Groente & Fruit helden wordt op donderdag 21 juni afgesloten met de VEG. BBQ op de havenkade. Naast een inspirerend smaakavontuur is de VEG. BBQ een uitgelezen kans om te netwerken. En dat in de bijzondere omgeving van de RDM Onderzeebootloods.

Uiteraard is op de VEG. BBQ een hoofdrol weggelegd voor groenten en fruit. De barbecue is zelfs volledig vegetarisch. "Dat is ook voor ons een uitdaging", aldus accountmanager Monique Elling van Ma Guise Catering. "Het is een uitdaging die we aandurven omdat we al veel evenementen vegetarisch hebben gecaterd. Er zijn zoveel mooie groenten om te grillen! Het is de kunst voor onze koks om er een volwaardige maaltijd mee te serveren, die goed smaakt en er mooi uitziet. En wat het extra leuk maakt, is dat we ook gebruik maken van al die mooie producten van de deelnemers. Voor ons is er vast ook nog wat te ontdekken!"

De VEG. BBQ biedt een ontspannen gelegenheid om opgedane contacten te bestendigen en vertrouwde relaties opnieuw te ontmoeten. De VEG. BBQ combineert zo het nuttige met het aangename en lijkt hét netwerkevent van het jaar te worden! De VEG. BBQ wordt gehouden op donderdag 21 juni van 18:00-20:30 uur. Kaarten zijn tijdens de voorregistratie te koop voor €50 (excl. BTW). Wilt u erbij zijn? Verzeker uzelf dan van een plek en registreer u nu! Voorregistratie voor een bezoek aan alleen VEG. is gratis.

Publicatiedatum: