Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Benefits of Nature Netwerk komt weer bij elkaar

Wanneer mag je iets duurzaam of biologisch noemen?

Wanneer mogen we iets 'groen', 'duurzaam', 'ecologisch' of 'biologisch' noemen was de vraag die centraal stond tijdens de tweede netwerkbijeenkomst voor leden van Benefits of Nature op dinsdag 5 juni. Experts van SWDV Advocaten lichtten dit onderwerp toe en konden leden gratis juridisch adviseren over vragen die onder de leden leven. De vijf pitches werden gehouden door mensen van M-plastics, Biota Nutrients, Flower Factor, FloraNL en Biopack Packaging.De netwerkbijeenkomsten van Benefits of Nature hebben telkens eenzelfde opzet. Vier, of dit keer vijf, leden van Benefits of Nature steken de koppen bij elkaar en organiseren gezamenlijk een netwerkbijeenkomst. Een van de organiserende leden is de gastheer op een veelal bijzondere locatie en verzorgt een rondleiding op de betreffende locatie. Dit keer bij ABN AMRO in Amsterdam met als thema 'Meet & Focus'. De 60 aanwezigen kregen dit keer een Green Tour door het duurzame paviljoen Circl dat naast het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam staat.

Footprint verlagen
Het voornaamste doel van de netwerkbijeenkomst is dat leden elkaar ontmoeten en dat de organiserende leden middels pitches andere leden van informatie voorzien en tips geven over hoe zij hun footprint zouden kunnen verlagen. Ook heeft elke netwerkbijeenkomst een bepaalde focus, een thema. Daartoe wordt een onderwerp gekozen dat alle leden raakt.

De behoefte om als leden van Benefits of Nature elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren om zo te verbeteren, heeft de stichting met de netwerkbijeenkomsten goed opgepakt. Het gekozen format slaat aan. Naar de eerste netwerkbijeenkomst dit jaar in maart kwamen ongeveer 40 leden en deze week waren dat er 60. De netwerkbijeenkomsten vinden na een werkdag plaats, namelijk van 18.00 uur tot 21.30 uur. Dit jaar worden er nog twee netwerkbijeenkomsten gehouden, in september en in november. De ambitie voor volgend jaar is zelfs om leden zes keer de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten.

Bron: Benefits of Nature

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018