Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan van der Lans, van der Lans International:

"Chileens seizoen afgerond, vlotte afzet Nieuw-Zeelandse uien"

Tholen - De afzet van uien uit Nieuw-Zeeland en Tasmaniƫ verloopt momenteel prima. "De supermarktprogramma's in Europa zijn inmiddels gestart. Er is wat meer vraag naar specifieke sorteringen zoals 60/70 en 70/80 maar die zijn niet in grote volumes beschikbaar", aldus Jan van der Lans van Van der Lans International. "Het Chileense uienseizoen is alweer voorbij en die prijzen waren goed. Nu is de nieuwe Spaanse oogst beschikbaar, dus dat sluit goed aan op de vraag."

"Ondertussen hebben wij ook de eerste Egyptische rode uien ontvangen. Die sorteren en verpakken wij zelf in Nederland, zodat wij ons kunnen onderscheiden en de kwaliteit en sortering kunnen garanderen. De export vanuit Egypte is veelal rommelig en volumes worden vaak ongecontroleerd naar de diverse markten verladen. Beschikbaarheid van Hollands product is nog ruim voldoende, alhoewel het steeds moeilijker wordt om kwalitatief goede partijen te kopen", besluit Jan.

Voor meer informatie:
Van der Lans International
Gerrit van der Veenlaan 18
3743 DN Baarn
Tel: 035 6422622
Fax: 035 6422644