Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Soft-Solutions met Dutch Weighing Company

Dutch Weighing Company is opgericht in 2016 door WP5 Projects B.V. en RTS project BV. Door deze samenvoeging is DWC in staat om complete oplossingen te leveren op het gebied van wegen en efficiency, in het bijzonder voor de voedingsmiddelen industrie en agrarische sector.



Omdat het ontwikkelen en verkoop van pad registratiesystemen geen onderdeel meer uitmaakt van het productenpakket van DWC, is DWC op zoek naar een alternatief voor haar klanten die deze systemen nog gebruiken.

In het afgelopen jaar kwam Soft-Solutions, ontwikkelaar van het oogst- en arbeidsregistratiesysteem Growpro, bij telers in aanraking met systemen van RTS. De gebruikers van de systemen vragen meestal om vervanging voor de verouderde pad registratiesystemen. Dit is de aanleiding geweest dat DWC en Soft Solutions met elkaar in gesprek zijn en de intentie hebben om een samenwerkingsverband aan te gaan.

Op korte termijn zal duidelijk worden hoe deze samenwerking eruit gaat zien.
Belangrijk daarin is dat de klant een compleet pakket kan worden aangeboden voor zowel hardware, software, Installatie en service.
Publicatiedatum: