Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ChainPoint verhuist naar nieuwe locatie

ChainPoint BV ontwikkelt software voor het verbeteren van de duurzaamheid in internationale leverketens. De afgelopen jaren was de Arnhemse kantoortoren op Kroonpark 10 het ideale adres hiervoor, maar door de groei van het bedrijf is het tijd voor de volgende stap: per 2 juli 2018 is ChainPoint gevestigd in kantoorpand 'De Wing' aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat 12 te Arnhem.

Inspiratievolle werkomgeving
Het gebouw 'De Wing' biedt ChainPoint veel licht en ruimte. Dit zorgt voor een inspiratievolle werkomgeving. In lijn met de werkzaamheden van het bedrijf is bij de inrichting van het nieuwe kantoorpand rekening gehouden met het gebruik van duurzame materialen en loopt de huisstijl van ChainPoint als een rode draad door het kantoor. Op deze nieuwe locatie kan het personeel van ChainPoint haar klanten nog beter van dienst zijn.

Trouw aan Arnhem
ChainPoint heeft ervoor gekozen de Gelderse hoofdstad Arnhem trouw te blijven als vestigingsplaats van de hoofdlocatie van het bedrijf – het nieuwe kantoorpand ligt hemelsbreed nog geen kilometer verderop. Hierdoor brengt de verhuizing geringe veranderingen met zich mee voor zowel klanten als personeel. Alle communicatielijnen zoals telefoonnummers en e-mailadressen blijven onveranderd. Het nieuwe kantoor is bovendien uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Op 2 juli 2018 zal ChainPoint met veel enthousiasme het nieuwe kantoorgebouw betrekken en vanaf de derde etage haar werkzaamheden voortzetten. Graag tot ziens aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat 12 te Arnhem!

Voor meer informatie:
ChainPoint
Kroonpark 10
6831 GV Arnhem
+31(0)26 845 3650
Publicatiedatum: