Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Ombouw Briljant 1.0 winkels half juni van start

PLUS wil beste AGF-afdeling van Nederland creŽren

Tholen - Met de ambitie om de beste AGF-afdeling van Nederland te worden is PLUS sinds eind 2017 volop bezig met de ontwikkeling van de nieuwe AGF-afdeling, vertelt Rianne van Beek, woordvoerder van PLUS. "Aanleiding zijn onder andere de veranderende consumentenbehoeften. Medio juni verbouwen we de AGF-afdeling van alle Briljant 1.0 winkels. De voorbereidingen zijn hiervoor inmiddels gestart."


Biologisch assortiment krijgt prominente plek in de winkel

PLUS heeft alle productengroepen opnieuw tegen het licht gehouden. In de nieuwe opzet krijgen zij de juiste hoeveelheid ruimte ťn de juiste plaats in het schap.  Er is meer ruimte voor gekoeld fruit, PLUS maaltijd,- en soeppakketten en andere maaltijdoplossingen. Rianne: "Dit leidt tot een aantrekkelijke presentatie en er ontstaat een optimale rotatie van onze versproducten waardoor de consument altijd een vers product heeft."

PLUS werkt ook aan de uitbreiding van producten met Milieukeur/PlanetProof certificaat. Daarnaast wordt het biologisch assortiment niet meer in de wand, maar op een prominente plek op de afdeling gepresenteerd. "Zo krijgt biologisch nog nadrukkelijker een podium en maken we het voor de consument makkelijker vindbaar.
Het zachte fruit van ons huismerk (PLUS aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen en rode bessen) heeft een nieuwe verpakking: geen losse deksels meer, volledig hersluitbaar en helemaal transparant. De nieuwe verpakking bevat 20% minder plastic en heeft een weggooi- en bewaarwijzer", besluit Rianne.Publicatiedatum: 5-6-2018
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: