Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonder overzicht geen inzicht

Automatisering is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. De oplossingen worden steeds slimmer en bedrijven zijn genoodzaakt geld te investeren in veilige IT-omgevingen. Cybercriminaliteit neemt toe en er is veel aandacht voor datalekken. Het belang om samen te werken met een innovatieve en betrouwbare ICT partner wordt groter. Een partner die uw taal begrijpt en daarbij de kritische bedrijfsprocessen op een juiste manier vertaalt naar werkbare oplossingen.


ICT partner voor de AGF branche
Al ruim 30 jaar is RPO een begrip in de AGF wereld. De software oplossing Freshng is ontwikkeld om de complexe bedrijfsprocessen in de branche te vereenvoudigen en groei te realiseren. Daarbij is RPO een professionele organisatie, een bedrijf met een missie. Onze klanten plukken hier dan ook spreekwoordelijk de vruchten van.

Gestandaardiseerde software
Freshng is zeer stabiel, compleet en voorzien van veel extra functionaliteiten en koppelingen. Door het werken met de juiste software, kunt u voldoen aan de eisen die voorgeschreven worden. Veranderde regelgeving, nieuwe wensen, noviteiten en verbeterde functionaliteiten verwerken wij in updates in de standaardoplossing. Alle bedrijfsprocessen, van inkoop tot verkoop, logistiek, kwaliteit en financieel zijn volledig geïntegreerd, waardoor er meer controle is en u meer inzicht heeft in o.a. de juiste managementinformatie.

Freshng helpt groenten- en fruitprofessionals: importeurs, exporteurs én groothandelaren. De software is geschikt voor bedrijven met 2 medewerkers, maar ook voor bedrijven met 250 medewerkers. Met de slimme software worden kritische bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Freshng is schaalbaar en verkrijgbaar als On-premise oplossing (lokaal geïnstalleerd) of als Cloud oplossing. Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van software. Met onze eigen Technische Dienst en Servicedesk verlenen wij onze klanten de juiste ondersteuning. Wij helpen u met een goedwerkende ICT inrichting. Van automatiseringsprojecten tot complexe vraagstukken, wij leveren alle grote merken tegen uiterst concurrerende prijzen en gunstige installatievoorwaarden. Door one-stop-shopping levert RPO voor alle IT-projecten en infrastructuren de juiste middelen. Wij begrijpen hoe belangrijk ICT is voor u en uw organisatie.

Een gezond digitaal hart
RPO automatiseert het hart van uw organisatie met ERP software. Wij delen de passie voor groente en fruit en kennen de markt als geen ander. Door het werken met Freshng, profiteert u van de bewezen oplossing voor een gezonde automatisering van uw bedrijfsprocessen.


Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein/ Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
sales@rpo.nl
078-681 86 88
www.rpo.nl

Publicatiedatum: