Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Argentijnse citroenen gearriveerd bij Agro Merchants Rotterdam

Tholen - Bij Agro Merchants Rotterdam zijn maandag de eerste Argentijnse citroenen gearriveerd. De logistiek dienstverlener werkt hiervoor samen met havenagent Arimar. Antonio Oken prijst de Rotterdamse manier van samenwerken tussen de verschillende partners Arimar, ILS, CSI Fresh en Agro Merchants. "We spreken dezelfde taal."



Agro Merchants Rotterdam verzorgt -voor al haar partners- de logistiek van het fruit in een op maat gemaakt totaalpakket. Van het begeleiden van keuringen door de benodigde overheidsinstanties tot en met het transporteren van de containers van de terminals naar de koelloodsen.



Agro Merchants Rotterdam ontzorgt al haar partners door belangrijke zaken, zoals de douane, inklaringen, keuringen en transportdocumenten die van toepassing zijn, voor hen te regelen. Daarnaast heeft het bedrijf een machinepark tot haar beschikking dat inspeelt op de vragen van haar partners voor de retail. Opticool Freshpacking verpakt fruit -desgewenst- in Netlon, gyrsac, D-Pack, stretch of Flowpak.



De Agro Merchants Group werd in januari 2013 opgericht en bezit en exploiteert samen met haar financiele partner Oaktree Capital Management, inmiddels 392.000 m2 geconditioneerde opslag- en distributieruimte in de VS, Oostenrijk , Ierland, Spanje, Braziliƫ, Chili en Nederland.



Voor meer informatie:
Antonio Oken
Agro Merchants Rotterdam
Keilestraat 9c, Port No. 294
3029 BP Rotterdam
The Netherlands
Tel: (0)10 478 00 75