Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Alphonso mango's voor treinreizigers in India

De Indian Railway Catering and Tourism Corporation (IRCTC) heeft een nieuwe manier bedacht om het reizen per trein gedurende de hete zomermaanden wat aangenamer te maken. Vanaf nu bezorgt de IRCTC namelijk biologische Alphonso mango's aan haar passagiers tijdens de treinreis. 

Om dit E-catering initiatief tot een succes te maken, maakt IRCTC gebruik van de diensten van partners Trapigo en Shree Mahalakshmi Swayam Bachat Chat.

De start-up Trapigo beschikt over een 'leger' aan bezorgers die de bestellingen die op de website van IRCTC of via de app 'Food-on-Track' worden geplaatst bij de passagiers af zullen leveren tegen een nominale vergoeding. 

Shree Mahalakshmi Swayam Sahayata Bachat Ghat is een gerenommeerde leverancier van Alphonso mango's. Het bedrijf heeft te kennen gegeven veel belangstelling te hebben om dit verse, natuurlijke gerijpte fruit aan treinreizigers te leveren. 

Volgens een artikel op indiatoday.in zal het bedrijf haar mango's tegen een gereduceerde prijs van €5,97 per dozijn aanbieden. Het is voor het eerst dat er seizoensfruit tijdens treinreizen wordt aangeboden. 
Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018