Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Alphonso mango's voor treinreizigers in India

De Indian Railway Catering and Tourism Corporation (IRCTC) heeft een nieuwe manier bedacht om het reizen per trein gedurende de hete zomermaanden wat aangenamer te maken. Vanaf nu bezorgt de IRCTC namelijk biologische Alphonso mango's aan haar passagiers tijdens de treinreis. 

Om dit E-catering initiatief tot een succes te maken, maakt IRCTC gebruik van de diensten van partners Trapigo en Shree Mahalakshmi Swayam Bachat Chat.  

De start-up Trapigo beschikt over een 'leger' aan bezorgers die de bestellingen die op de website van IRCTC  of via de app 'Food-on-Track' worden geplaatst bij de passagiers af zullen leveren tegen een nominale vergoeding. 

Shree Mahalakshmi Swayam Sahayata Bachat Ghat is een gerenommeerde leverancier van Alphonso mango's. Het bedrijf heeft te kennen gegeven veel belangstelling te hebben om dit verse, natuurlijke gerijpte fruit aan treinreizigers te leveren. 

Volgens een artikel op indiatoday.in zal het bedrijf haar mango's tegen een gereduceerde prijs van €5,97 per dozijn aanbieden. Het is voor het eerst dat er seizoensfruit tijdens treinreizen wordt aangeboden. 
Publicatiedatum: 5-6-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: