Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Appelmoes zonder toevoegingen steeds populairder in Nederland

Zelfgemaakte appelmoes is heerlijk, maar toch altijd even een werkje. HAK, waar het allemaal begon met appelmoes, introduceert daarom Grove Moes 0%: een friszoete appelmoes zonder toegevoegd suiker met een wat grovere textuur die smaakt als huisgemaakt. De moes is bereid volgens een speciaal procedé met appelen van eigen bodem die van nature een laag suikergehalte bevatten. Hierdoor is Grove Moes 0% niet alleen heel erg lekker, maar heeft de moes ook, net als de andere appelmoes uit het HAK 0% assortiment, een van nature laag suikerpercentage. 
 
De moes is verpakt in een unieke variatie op de iconische HAK pot die ook nog eens leuk staat op tafel tijdens de barbecue deze zomer. Grove Moes 0% - verkrijgbaar in de smaken appel, appel/peer en appel/kaneel - is heerlijk als bijgerecht bij de warme maaltijd, als tussendoortje of natuurlijk bij frietjes.
 

Groentenfabrikant HAK introduceert een compleet nieuwe lijn in de Appelmoes 0% categorie: Grove Moes 0% (370ml). De moes met stukjes appel heeft een 'homemade' karakter en is verkrijgbaar in de smaken appel, appel/peer en appel/kaneel.

Appelmoes 0% is populairder dan ooit bij Nederlandse gezinnen. Uit de cijfers van 2017 blijkt dat er een nieuwe generatie appelmoeseters is opgestaan die steeds vaker kiest voor de 0% variant in plaats van de klassieke appelmoes. "De consument maakt steeds vaker een gezonde keuze door voor appelmoes zonder toevoeging van suiker of zoetstoffen te kiezen. Deze kentering juichen wij toe. Hier spelen de supermarkten ook een belangrijke rol in: door het bij elkaar plaatsen van meerdere merken en soorten Appelmoes 0% op ooghoogte maak je het voor de consument makkelijker om een gezonde keuze te maken", aldus Nicole Freid, directeur marketing & innovatie bij HAK. 
 
Verdere uitbreiding Appelmoes 0% assortiment
Naast de introductie van Grove Moes 0% wordt het Appelmoes 0% assortiment verder uitgebreid met een drietal kleinverpakkingen Appelmoes en Appelcompote 0% (210ml). De kleinverpakkingen zijn uitermate geschikt voor het sterk groeiende aantal éénpersoonshuishoudens (ouderen, singles, studenten, etc.) dat volgens het CBS inmiddels 40% van de Nederlandse bevolking beslaat.
 

Het Appelmoes 0% assortiment wordt uitgebreid met appelmoes, appelcompote en appelmoes met kaneel in kleinverpakking (210ml) speciaal ontwikkeld voor steeds groter wordende groep éénpersoons huishoudens.

HAK Appelmoes feit: Wist je dat het allereerste product dat HAK op de markt bracht appelmoes was? In 1952 zag het eerste geweckte product van de groentenfabrikant uit Giessen het levenslicht. De rest is geschiedenis. 

Etiket eerste productie appelmoes uit 1952 
 
Het allereerste product dat HAK op de markt bracht, was appelmoes. In 1952 zag het eerste geweckte product van de groentenfabrikant uit Giessen het levenslicht. De rest is geschiedenis. 

Voor meer informatie: 
Nicole Freid
HAK BV
0183 44 66 34
Publicatiedatum: