Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Agrico optimaliseert supply chain met Thinkwise

"Versimpeling en versnelling van het change-managementproces"

Agrico, een organisatie die wereldwijd aardappelen kweekt en vermarkt, heeft het low-code software development platform van Thinkwise gebruikt om zijn klant-telerportaal te realiseren en uit te breiden. Het nieuwe intuïtieve en interactieve portaal biedt de ruim 900 Nederlandse telers van Agrico inzicht in hun administratieve gegevens. Het bedrijf legt hiermee een stevige basis voor innovatie en groei in de toekomst.

Agrico is marktleider in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van pootaardappelen en wil die positie behouden. Met het Thinkwise platform versimpelt en versnelt Agrico het change-managementproces. Zij kunnen nu snel inspelen op vragen van telers en nieuwe businesskansen. Het gebruikersgemak stond bovenaan bij het realiseren van dit nieuwe Single-sign-on portaal.

Verandermanagement
In het vorige portaal van Agrico duurde het change-managementproces te lang volgens Christiaan Simonse, ICT-regisseur bij Agrico: "Door het gebruik van een traditionele ontwikkeltool was de softwarecode onvoldoende gestructureerd opgezet. Daarbij was er veel kennis nodig om de software te begrijpen. Het was lastig om de wijzigingsverzoeken snel te realiseren. Daarnaast was de impact van een wijzigingsverzoek meestal hoog."

Single-sign-on vereenvoudigt de aanmeldprocedure en beperkt het inloggen tot een eenmalige login voor alle Agrico-portalen. Het portaal is volledig geïntegreerd met het bestaande backoffice-systeem. De teler kan al zijn informatie bekijken en eenvoudig en snel emballage bestellen. Met enkele muisklikken heeft de teler realtime inzicht in de contracten, voorraadposities, facturen en de openstaande verlaad- en sorteeropdrachten. Daarnaast kan de teler zijn eigen prestaties vergelijken met overige klanten van de Agrico.
 
Digitale interactieve ontsluiting

Met Thinkwise heeft Agrico een volledig digitale, interactieve ontsluiting van de informatie-uitwisseling tussen de teler en Agrico gerealiseerd. Dit is nu mogelijk op ieder moment en met elk apparaat. De software kan eenvoudig aangepast worden en is technologisch altijd up-to-date. Zo blijft Agrico vooroplopen in de aardappelsector. "Thinkwise is een betrouwbare partner die zegt waar het op staat èn klaarstaat als je haar nodig hebt", aldus Simonse.

Voor meer informatie:
Thinkwise Software
Sander Niers
T: 055 312 82 80
sniers@thinkwisesoftware.com
www.thinkwisesoftware.com


 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018