Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Chili: 58 kilo avocado's geruild voor een mobieltje

De avocadoprijzen zijn hoog: omdat ze per kilo bijna 5.000 peso's (ongeveer 6,80 euro) kosten, zijn ze bijna een luxeproduct geworden. Tijdens CyberDay deelden gebruikers een opmerkelijk aanbod via sociale netwerken: winkelketen Ripley verkocht een mobiele telefoon voor 99.990 peso's (ongeveer 270 euro) of de equivalente prijs in avocado's, wat neerkwam op 58 kilo.

Veel gebruikers vroegen zich af of dit een grap was of dat het echt mogelijk was om de telefoon te kopen voor 58 kilo avocado's.

Camilo Briceņo (29), die een Instagram-account (@elweondelaspaltas) heeft met meer dan 49 duizend volgers en zich bezighoudt met de verkoop van avocado's via het sociale netwerk, besloot om het uit te zoeken.

Hij kondigde via zijn sociale netwerken aan dat hij de uitdaging aanging. Daarop reageerde de winkelketen door een voorstel te doen voor een ontmoeting in hun winkel in Parque Arauco: "Jij brengt de avocado's en wij geven je een mobiele telefoon."

En dat is precies wat er gebeurde. Briceņo kwam met 58 kilo avocado's naar de winkel en werd de eigenaar van de mobiele telefoon.

Source: t13.cl

Publicatiedatum: 4-6-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: