Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe generatie temperatuurloggers

Chinees tech-bedrijf richt zich op de overzeese markt

Frigga, een technisch bedrijf met 14 jaar ervaring binnen de draadloze communicatie, heeft een nieuwe generatie temperatuurmonitors ontwikkeld. Het bedrijf bedient onder meer de AGF- en farmaceutische sector en ontwikkelt traditionele USB-recorders. De combinatie van gemak en de realtime monitoring van draadloze temperatuur-opnameapparatuur zorgt voor een geweldige gebruikerservaring. 

"Ons marktvoordeel bestaat uit drie delen. Ons product is één van 's werelds eerste USB-temperatuurmonitors met een realtime functie. We beschikken over 14 jaar ervaring in de ontwikkeling van draadloze communicatie chips. De capaciteit van de realtime temperatuurrecorders is gebaseerd op de functionaliteiten van de chip en zorgt voor goede draadloze prestaties. Ons product is de dunste draadloze realtime temperatuurlogger met een dikte van slechts 0,94 cm," vertelt Ryan Su, marketingdirecteur bij Frigga. Op zoek naar distributeurs
"Voor het verder ontwikkelen van de overzeese markt, verkennen we momenteel de mogelijkheden om met distributeurs over de hele wereld samen te werken en dan met name in Europa en Noord-Amerika. Ik zal van 5 juni tot 12 juli in meerdere Europese landen marktonderzoek doen. Graag wil ik distributeurs die interesse hebben in samenwerking en meer over onze producten te weten willen komen, vragen contact met mij op te nemen. 


Ryan Su
FRIGGA
Contact Tel: +86 186 2189 2605

Publicatiedatum: 2-7-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: