Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flandria:

Tomatenproductie piekt

Een overzichtelijk aanbod in serre-kropsla (normaal geprijsd) wordt aangevuld met een stijgende productie sla uit vollegrond: lollo's en eikenblad, zo meldt Flandria. IJsbergsla : een stijgend aanbod werd aan voordelige prijzen verkocht. Veldsla is er volop aan voordeligere prijzen. Aanbod van witloof blijft geleidelijk afnemen. De vraag loopt ook terug door het hete weer van de voorbije dagen. Prijzen zijn op enkele dagen tijd gehalveerd. Een overzichtelijk aanbod van knolselder werd voordelig verkocht. De prijs voor rode kool zit laag, witte kool scoort beter. De tomaten-productie piekt! De prijzen zijn nog verder gezakt! Een grote aanvoer van aubergines werd aan voordelige prijzen verkocht. 

Duurder
Andijvie wordt goed verkocht aan stevige prijzen. De nieuwe oogst vollegronds bloemkool is er in ruime aantallen. Prijzen liggen op een normaal niveau voor de tijd van het jaar. Een stijgend volume van venkel werd aan goed ondersteunde prijzen verkocht. Normaal voor de tijd van het jaar.

De aanvoer van jonge prei treedt aan. Prijzen zijn stevig! De aanvoer van groene selder is beperkt vanuit de serre. Prijzen worden nog goed ondersteund. Prijzen voor spinazie zijn plots verdubbeld door het beperkte aanbod. Chinese kool-prijzen worden goed ondersteund. Het verbruik van komkommers piekt tijdens deze zomerdagen. Prijzen blijven op niveau. Er is ruime aanvoer van paprika in alle kleuren. Rood en geel worden stevig betaald. Groen en oranje zijn de voordeligste kleuren. Een stijgend courgette-aanbod werd aan stabiele prijzen verkocht. Normaal voor de tijd van het jaar.

Fruit
Alle bessen bieden zich aan! Superzoet dankzij de zon!Van sterk naar voordeliger geprijsd: framboos-braam-aardbei!

Publicatiedatum: