Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lucien de Wit, LuBa Fresh:

"Goede vooruitzichten Egyptische en Italiaanse druiven"

Tholen - De eerste Egyptische en Italiaanse druiven worden alweer vermarkt op de Europese markt. LuBa Fresh uit Venlo kreeg vorige week donderdag de eerste containers witte druiven uit Egypte van de variëteit Prime seedless binnen in schaaltjes en 4,5 kilo verpakking. "De kwaliteit is dit jaar heel goed. Prijzen liggen rond de 10 euro voor 4,5 kilo, maar er worden behoorlijk aantallen vanuit Egypte verwacht", vertelt Luciën de Wit.



Ook de eerste blauwe Black Magic-druiven uit Italië arriveerden vorige week bij Luba Fresh, een week eerder dan vorig jaar. "De vooruitzichten zijn veelbelovend. De volumes zijn nog beperkt en daardoor liggen de prijzen op een hoog niveau rond de 3,75 euro per kilo, maar dat zal wel vrij snel wat lager worden", verwacht Luciën. Volgende week zullen ook de eerste Victoria-druiven binnenkomen. LuBa zal de Italiaanse druiven opnieuw in polystyreen dozen vermarkten. "Dit was vorig jaar een groot succes. De temperatuur blijft in deze piepschuim dozen veel beter dan in houten kratten."



"Tot zover is de druivenmarkt dit jaar goed verlopen. Wij hebben zelf geen druiven uit Chili geïmporteerd, maar het India-seizoen is goed verlopen. We hebben hier behoorlijk wat volumes mee gedaan, de kwaliteit was goed en iedereen was tevreden. De Italiaanse en Egyptische druiven komen nu op een vrij lege markt, dus we maken ons op voor een goede seizoenstart", besluit de importeur.

Voor meer informatie:
Luciën de Wit
LuBa Fresh
Tel: 077-777 7715
Mob: 06-41273443
Fax: 077-777 7725
L.deWit@LuBaFresh.com
www.LuBaFresh.com