Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Snacksauzen zonder suiker

Snacken met een schuldgevoel is voorbij. Verstegen introduceert Guilt Free zero added sugar sauzen. De eerste sauzen zónder toegevoegde suikers of zoetstoffen. De sauzen zijn gemaakt van de kruiden en specerijen en bevatten geen declarabele allergenen en alleen van nature aanwezige suikers.

De Guilt Free zero added sugar sauzen van Verstegen komen op het juiste moment. Buiten de al jaren aanwezige trend van minder suiker, gaat de European Food Safety Authority (EFSA) in 2020 een grenswaarde geven voor de dagelijkse inname van toegevoegde suikers in voedingsmiddelen. Deze moet lidstaten zoals Nederland helpen de suikerconsumptie te verminderen en dieetrichtlijnen te verbeteren.Ambassadeur Inge de Bruijn
Dat een bewuste lifestyle niet ten koste hoeft te gaan van lekker eten, is een boodschap die viervoudig Olympisch kampioene Inge de Bruijn graag onderschrijft. Onder het credo 'Win het op smaak, niet op suiker' maakt zij zich sterk voor Verstegen's Guilt Free zero added sugar sauzen. "Vanaf nu kun je op basis van een geweldige smaak kiezen voor een verantwoord alternatief."

In de Guilt Free sauzen worden geen suikervervangers of zoetstoffen zoals aspartaam of stevia gebruikt. Er kan worden gekozen uit vier varianten: Piri piri, Salsa tex-mex, Curry ketchup en Tomato ketchup. De sauzen zijn verkrijgbaar in flessen en in sticks.

Voor meer informatie


 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018