Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

QPI doneert € 20.000,- aan stichting tijdens de Westland Ride

Met de deelname aan de Westland Ride op zondag 27 mei heeft QPI maar liefst €20.000,- kunnen doneren aan Stichting Daniël den Hoed. Het geld is bestemd voor onderzoek naar hersentumoren.

Om dit geweldige bedrag te behalen, heeft QPI in april groenten- en fruitpakketten verkocht. Mensen kochten een pakket voor € 20,- . Het totale bedrag is bestemd voor het goede doel. In totaal zijn er 370 pakketten verkocht. 



Het team kon verder rekenen op de steun en donaties van veel klanten en leveranciers van QPI. Ook veel familie en vrienden deden een donatie en sommigen kwamen ons zelfs langs de route aanmoedigen en wachtten ons op bij de finish. Andere jaren deed QPI mee met de Ride for the Roses. Door het lokale karakter van de Westland Ride is er besloten om dit jaar hieraan mee te doen.



Westland Ride
De Westland Ride werd voor de 3e keer georganiseerd en dit jaar werd er een bedrag van totaal €260.000,- opgehaald, zoals gezegd is dit bedrag bestemd voor onderzoek naar Hersentumoren. Er werd een 24-uurs tocht gefietst door het Westland en 1287 fietsers deden mee op zondag met de vrije toertochten waar QPI aan deelnam op de 25km en de 100km.




Publicatiedatum: