Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

QPI doneert € 20.000,- aan stichting tijdens de Westland Ride

Met de deelname aan de Westland Ride op zondag 27 mei heeft QPI maar liefst €20.000,- kunnen doneren aan Stichting Daniël den Hoed. Het geld is bestemd voor onderzoek naar hersentumoren.

Om dit geweldige bedrag te behalen, heeft QPI in april groenten- en fruitpakketten verkocht. Mensen kochten een pakket voor € 20,- . Het totale bedrag is bestemd voor het goede doel. In totaal zijn er 370 pakketten verkocht. Het team kon verder rekenen op de steun en donaties van veel klanten en leveranciers van QPI. Ook veel familie en vrienden deden een donatie en sommigen kwamen ons zelfs langs de route aanmoedigen en wachtten ons op bij de finish. Andere jaren deed QPI mee met de Ride for the Roses. Door het lokale karakter van de Westland Ride is er besloten om dit jaar hieraan mee te doen.Westland Ride
De Westland Ride werd voor de 3e keer georganiseerd en dit jaar werd er een bedrag van totaal €260.000,- opgehaald, zoals gezegd is dit bedrag bestemd voor onderzoek naar Hersentumoren. Er werd een 24-uurs tocht gefietst door het Westland en 1287 fietsers deden mee op zondag met de vrije toertochten waar QPI aan deelnam op de 25km en de 100km.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018