Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

ADN rijdt groenten- en fruitspecialisten naar VEG

DN staat als Founding Partner op 20 en 21 juni 2018 op VEG. Zij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk groente- en fruitspecialisten de weg zullen vinden naar de Onderzeebootloods in RDM Rotterdam. Omdat het event en de locatie nieuw is, zet ADN gratis vervoer in voor groentespecialisten op woensdag 20 juni 2018. Voor de meesten is dat de meest geschikte dag om uit de winkel te stappen en inspiratie op te doen.

ADN gaat vanaf vier locaties rijden:
  • Alkmaar: vertrek vanaf het stadion van voetbalclub AZ
  • Groningen: vertrek vanaf Boonstra Verswaren en we rijden dan ook langs groothandel Postuma
  • Enschede: vertrek vanaf groothandel Willem Dijk
  • Schijndel: vertrek vanaf groothandel Van Aarle
Er kan per locatie een verschil in vertrektijd zitten, dit is afhankelijk van de afstand tot Rotterdam.


Gratis vervoer, stap in en laat je inspireren!
De bedoeling is in de ochtend te vertrekken tussen 09.00 en 10.00 uur en tussen 14:00 en 15:00 uur in Rotterdam aan te komen. Het is mogelijk om onderweg een stop te maken voor een boeiend bedrijfsbezoek (afhankelijk van de opstaplocatie en aanmeldingen). Onderweg wordt gezorgd voor een lunch(pakket) en een drankje. Overig eten en drinken op VEG. zijn voor eigen rekening.

Tussen 19:00 en 20.00 uur zullen de bussen weer huiswaarts vertrekken vanuit Rotterdam.


Gezellig op stap met je collega-groentenspecialisten. Uiteraard is de entree van het VEG event ook gratis. Registreer je voor het VEG. event. Per bedrijf kunnen twee personen gratis mee (indien er nog plaatsen overblijven kunnen de bussen opgevuld worden). Mocht er veel interesse zijn, dan zetten zij natuurlijk meer bussen in.

 

Het zou mooi zijn als ADN met volle bussen kan gaan rijden. Laat je zo snel mogelijk weten of je meegaat? Dit is nodig om een goede planning te kunnen maken. Na inventarisatie van alle aanmeldingen gaat ADN kijken hoe de route per vertreklocatie gaat lopen.

 

Meld je aan voor het gratis vervoer.

 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en word je op de hoogte gehouden van de vertrektijden en het programma van die dag.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018