Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Topomzet supermarkten door lang Pinksterweekend

Met het lange Pinksterweekend voor de deur en mooi weer in het vooruitzicht, kochten mensen volop eten en drinken om het extra gezellig te maken. Het CBL, de koepelorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven, verwacht een recordomzet van 880 miljoen euro. Alleen met Kerst wordt een hogere omzet behaald. Pinksteren staat net als voorgaande jaren op de tweede plaats.

Het CBS constateerde eerder deze week dat Nederlanders steeds beter in hun vel zitten. Het gevoel van veiligheid en vertrouwen in de samenleving neemt toe en men ervaart meer welvaart en welzijn. Ook op gebied van gezondheid is de Nederlander positief. Supermarkten dragen daaraan bij door volop verse en gezonde producten aan te bieden die voor elke portemonnee bereikbaar zijn.

Mensen namen, speciaal in het lange Pinksterweekend, de tijd om eten te bereiden en lekkere en gezonde hapjes te presenteren bij de koffie en de borrel. En ook hierbij geldt: Gemak dient de mens. Panklare groenten, makkelijk te bereiden vlees en vers bereide hapjes vlogen de winkels uit.

Bron: CBL

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018