Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Tradiro Uitzendbureau gaat verhuizen

Tradiro Uitzendbureau gaat verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Coldenhovelaan 12, De Lier. Vanaf januari 2011 was Tradiro gevestigd in het pand aan de James Wattweg 20 in Vlaardingen. Tradiro Uitzendbureau is de laatste jaren erg hard gegroeid, waardoor het huidige kantoor in Vlaardingen te klein is geworden. Dit maakt een verhuizing noodzakelijk.


 
Medio september staat de verhuizing naar het voormalig Fresq kantoor gepland. Het huidige pand in Vlaardingen heeft 350m2 en het nieuwe onderkomen heeft een ruimte van 850m2. De verhuizing van Vlaardingen naar De Lier geeft Tradiro voldoende ruimte om plaats te bieden voor de verwachte groei in de komende jaren.

Tradiro Uitzendbureau
Tradiro is in 2007 begonnen als een uitzendbureau voor de tuinbouw. Maar inmiddels heeft het klanten in het verpakken van groente, techniek, horeca, logistiek en in de bouw. "Met onze uitzendkrachten nemen zij voor veel klanten de zorgen omtrent personeel uit handen. Naast uitzenden kunnen wij ook de hele personeelsadministratie uit handen nemen door middel van payroll."
 
Voor meer informatie:
Tradiro Uitzendbureau
James Wattweg 20
3133KK Vlaardingen
010 – 234 1441

 
 

 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018