Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Efficiënte levering in heel Duitsland

Edeka Foodservice vernieuwt levering aan grootverbruikers

Edeka vernieuwt haar groothandelstak voor de belevering van grootverbruikers. Hiervoor wordt de nationale levering gebundeld in de coöperatie 'Edeka Foodservice', die in heel Duitsland actief is. Het doel is om een efficiënte belevering van alle Duitse grootverbruikers vanuit één hand te garanderen. Klanten uit de hotellerie, de gastronomie en grootcateraars profiteren daarmee toekomstig van een duidelijk verbeterd prestatieaanbod. Daarnaast zal de lokale leverings- en afhaalhandel van de Edeka-regio's Minden-Hannover, Südwest en Nordbayern-Sachsen-Thüringen in het bedrijf geïntegreerd worden.



Met de vernieuwing zijn duidelijk investeringen verbonden in de logistiek, de IT en services. De optimalisering van het logistiek netwerk maakt een grotere nabijheid tot de klanten en kortere leveringsafstanden mogelijk. Landelijk uniforme, moderne IT-systemen zullen het bestelproces aanzienlijk vereenvoudigen. Alle klanten krijgen toegang tot een omvangrijk en veelzijdig basisassortiment, aangevuld met lokale highlights uit alle productgroepen.

Het nieuwe bedrijf is gevestigd in Offenburg, waar ook het bestuur gevestigd is. Logistiek en distributie worden voortaan vanuit Minden aangestuurd.

Publicatiedatum: