Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vezet wint ondernemersverkiezing Noord-Holland

Tijdens de 12e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland werd Koninklijke Vezet (Grootbedrijf) een van de drie winnaars. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de titel, de dertig finalisten lieten zich op de verkiezingsavond van hun allerbeste kant zien. De finalisten moesten deze editie voor het eerst een "pitch" op het podium geven waarna de jury per categorie tot haar eindoordeel kwam. Voor deze editie ontving de organisatie een recordaantal aanmeldingen. "Hieruit blijkt wel hoe zeer de verkiezing leeft in Noord Holland", aldus Renilt Suijkerbuijk, voorzitter van de stuurgroep OVNH.


Drie winnende Noord-Hollandse bedrijven

Onderscheidend
De deelnemers worden door de jury beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Echt onderscheidend zijn, dat is waar het om gaat bij de OVNH. Daarmee tonen deze ondernemingen aan de drijvende kracht te zijn van de economie in Noord-Holland.

Koninklijke Vezet werd uitgekozen omdat in het bedrijf alles in het teken staat om met smaakvolle maaltijden en producten van vers gesneden groenten en fruit het mensen makkelijker te maken om gezonder te leven. Cruciaal daarbij is om te blijven innoveren in bestaande en nieuwe producten, goede samenwerking met klant, telers en partners in de regio.

Publicatiedatum: 22-5-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: