Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vezet wint ondernemersverkiezing Noord-Holland

Tijdens de 12e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland werd Koninklijke Vezet (Grootbedrijf) een van de drie winnaars. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de titel, de dertig finalisten lieten zich op de verkiezingsavond van hun allerbeste kant zien. De finalisten moesten deze editie voor het eerst een "pitch" op het podium geven waarna de jury per categorie tot haar eindoordeel kwam. Voor deze editie ontving de organisatie een recordaantal aanmeldingen. "Hieruit blijkt wel hoe zeer de verkiezing leeft in Noord Holland", aldus Renilt Suijkerbuijk, voorzitter van de stuurgroep OVNH.


Drie winnende Noord-Hollandse bedrijven

Onderscheidend
De deelnemers worden door de jury beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Echt onderscheidend zijn, dat is waar het om gaat bij de OVNH. Daarmee tonen deze ondernemingen aan de drijvende kracht te zijn van de economie in Noord-Holland.

Koninklijke Vezet werd uitgekozen omdat in het bedrijf alles in het teken staat om met smaakvolle maaltijden en producten van vers gesneden groenten en fruit het mensen makkelijker te maken om gezonder te leven. Cruciaal daarbij is om te blijven innoveren in bestaande en nieuwe producten, goede samenwerking met klant, telers en partners in de regio.

Publicatiedatum: