Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
José Illan, l'As du Ventoux

Frankrijk: minder kersen verwacht

Een jaar geleden introduceerde het Franse l'As du Ventoux kleine dozen met kersen. Volgens José Illan van l'As du Ventouz waren de dozen een groot succes. Binnen een paar dagen worden de dozen met kersen opnieuw op de markt geplaatst. De kersen van l'As du Ventoux zijn bestemd voor de markten van Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg en Scandinavië.



"We beginnen het seizoen met de Burlat-kers, wat een erg kwetsbaar ras is. Aan het begin van het seizoen waren de weersomstandigheden slecht. Er was veel regen, waar de kwaliteit van de kersen onder heeft geleden. Gelukkig hebben we ons weten te herstellen. Ik denk dat we in ieder geval wat kwaliteit betreft een goed seizoen gaan krijgen," zegt José Illan.

"Het is moeilijk te voorspellen hoe het seizoen zal lopen. Als ik naar het begin kijk, verwacht ik kersen met een klein formaat, maar ook met een hoge kwaliteit. Er zullen echter ook grotere maten komen en de volumes zullen significant beter zijn dan vorig jaar."

L'As du Ventoux heeft niet alleen dozen met kersen in het assortiment. "Vorig jaar hadden we zowel dozen met kersen als dozen met abrikozen in ons assortiment. Dit jaar beginnen we met dozen met druiven. Het is een van onze nieuwe producten voor 2018. Een andere nieuwkomer is een tray met 40x30 abrikozen. De trays die we eerder in gebruik hadden, waren groter. Retailers vroegen aan ons of we ons aanbod uit konden breiden met kleinere trays. De nieuwe tray ziet er prachtig uit en is op dezelfde manier vormgegeven als de dozen."

Voor meer informatie:
L'As du Ventoux
José Illan
0033490057016

Publicatiedatum: