Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

DS Smith

Polypropyleen kratten hebben voorkeur bij AGF-transport

DS Smith Plastics legt uit dat kratten van Akylux polypropyleen de voorkeur hebben voor het vervoeren van groenten en fruit.

De voordelen van polypropyleen zijn de lange levensduur, het lage gewicht, duurzaamheid en veelzijdigheid. Daarnaast zijn de kratten stapelbaar en voldoen ze aan de eisen van de toeleveringsketen omdat ze bestand zijn tegen water en vocht en voor 100% herbruikbaar zijn.

DS Smith Plastics is een vooraanstaand producent van Akylux polypropyleen kratten in Spanje, waar de vraag naar dit product voor het transporteren van verse groenten en fruit (en dan met name broccoli, asperges en fruit) zeer groot is. 

Anders dan andere verpakkingen die gebruikt worden voor het opslaan en verladen van AGF zijn polypropyleen kratten duurzaam en solide. Zo zijn ze bijvoorbeeld bestand tegen lage temperaturen en vocht. Hierdoor beschermen ze bederfelijke producten tegen kwaliteitsverlies dat op kan treden tijdens de toeleveringsketen. Bovendien garanderen verpakkingen van polypropyleen dat het product het winkelschap in optimale conditie bereikt. 

De tussenbladen van Akylux polypropyleen worden in de fabrieken van DS Smith vervaardigd en zijn eenvoudig aan te passen aan verschillende verpakkingen. Hierdoor kan DS Smith een onbeperkt aantal mogelijkheden bieden, waarbij alle verpakkingen 'op maat' gemaakt worden aan de hand van de wensen van de klant. 

Een aantal van de voordelen van polypropyleen kratten is te danken aan hun veelzijdigheid. Ze zijn namelijk in alle kleuren en maten te vervaardigen, met open handvatten en stapelbaar wat weer zorgt voor lagere bewarings- en transportkosten. 

Het lichtgewicht plastic materiaal staat ook garant voor een hogere duurzaamheid omdat het geringe gewicht bijdraagt aan een lager energieverbruik en CO2-uitstoot dan andere materialen.

Voor het bewaren en vervoeren van hun producten naar retailers houden telers rekening met verschillende factoren, zoals duurzaamheid om verlies van product tijdens transport zoveel mogelijk te voorkomen, een laag gewicht, lange levensduur, veelzijdige toepassingsmogelijkheden en hergebruik. 

Akylux polypropyleen kratten bieden al deze voordelen. De combinatie van een lange levensduur en veelzijdig gebruik biedt producten bescherming, voorkomt verliezen en zorgt voor lagere transportkosten. Het product kan hergebruikt worden en is aan het einde van zijn levensduur bovendien volledig te recycleren.

Voor meer informatie:
DS Smith Plc
350 Euston Road
Regent's Place
London - NW1 3AX
Tel.: +44 (0)20 7756 1800
Web: dssmith.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018