Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Proseal winnaar van Queen award

De Queen's Awards, die jaarlijks wordt uitgereikt op de verjaardag van de Britse Koningin, is een prijs voor Innovatie en/of exportkracht. 

"De samenwerking met Proseal is een verrijking voor Sismatec en Proseal. Voor Sismatec een goede aanvulling op ons productassortiment en voor Proseal zijn wij de "springplank" geweest voor de export. Samen hebben we ook mooie  innovaties ontwikkeld. Proseal biedt ons de kans om onze eigen ideeŽn om te zetten naar nieuwe technologieŽn. 

De indrukwekkende groei van Proseal is het gevolg van de voortdurende investering van het bedrijf in research en development. Het bedrijf ontwikkelde bijvoorbeeld de eerste machine om kartonnen sandwichverpakkingen te sealen. 
Een belangrijk deel van de omzet is nu afkomstig uit de export. O.a. vanuit eigen vestigingen in Amerika en AustraliŽ. De Benelux en Duitstalige landen in Europa worden vanuit Almelo bediend. Daarnaast investeert Proseal in opkomende markten in Zuidoost AziŽ, China, Turkije, Noord-Afrika, Zuid-Afrika en Zuid Amerika. 
Van standalone machines tot complete lijnoplossingen, we denken graag met onze afnemers mee en willen elke dag weer laten zien waarom we deze prijs  verdiend hebben", vertelt Gerrit Tijhof commercieel directeur van Sismatec. 

Voor meer informatie:
Sismatec /Pro seal
Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo
+31 (0)546-874111Publicatiedatum: 22-5-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: