Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kiev, 4-6 december

Oekraïne: dit najaar 7e editie Fresh Business Expo

De 7e editie van Fresh Business Expo Ukraine zal plaatsvinden op 4-6 december 2018. De beurs zal opnieuw worden gehouden in het International Exhibition Centre (IEC) in Kiev. De vorige editie (5-7 december 2017) mocht 3744 bezoekers verwelkomen en 115 bedrijven uit 10 landen namen deel aan het zo'n 2500 m2 beslaande evenement.

Fresh Business Expo is de enige vakbeurs in Oekraïne die zich exclusief richt op de hele AGF-keten en vorig jaar opnieuw bewees een goed aanvullend marketinginstrument te zijn voor bedrijven om in Oekraïne en de GOS-landen zakelijke activiteiten te beginnen of versterken. Nu er eindelijk een vrijhandelsovereenkomst is tussen de EU en Oekraïne merken de organisatoren dat er een groeiende belangstelling is voor de Oekraïense markt.

De export vanuit Oekraïne naar de EU neemt snel toe en dit wordt gecomplementeerd door een sterke toename van de productie van groenten en fruit. Om naar de EU te kunnen exporteren zullen de Oekraïense telers moeten investeren om aan de Europese kwaliteitsnormen te voldoen. Dit biedt perspectief voor leveranciers van kastechnologie, bewarong, verpakkingen, zaden, planten en andere gerelateerde producten.Gezien dit potentieel zijn de organisatoren verheugd om een exclusieve samenwerkingsovereenkomst te hebben afgesloten met IFWexpo Heidelberg GmbH uit Duitsland.

IFWexpo Heidelberg is een belangrijke internationale vakbeursorganisator in de agrovoedingssector die onder andere de Duitse paviljoens in het buitenland organiseert namens de Duitse federale ministeries van Economische Zaken en Energie, en Voedsel en Landbouw. Het bedrijf biedt vooral ondersteuning aan individuele exposanten of bij gezamenlijke presentaties.

De belangrijkste markten van IFWexpo Heidelberg zijn in Oekraïne, Rusland, Kazachstan en Iran. De afgelopen zijn ook nieuwe marktplaatsen toegevoegd zoals India, China en Bulgarije. In het kader van de samenwerkingsovereenkomst zal IFWexpo Heidelberg de beurs in Oostenrijk, Bulgarije, Tsjechië, Duitsland, Slowakije en Slovenië promoten en verkopen.

Vast onderdeel van Fresh Business Expo is de conferentie 'Fruit & Vegetables of Ukraine', die wordt georganiseerd door Fruit Inform in het kader van de vakbeurs. Conferentie en beurs trokken vorig jaar 
telers, handelaren, supermarktvertegenwoordigers, importeurs, exporteurs, verwerkers en leveranciers van grondstoffen en apparatuur.

Voor meer informatie:
www.freshbusiness-expo.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018