Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Waitrose-supermarkten krijgen vegan-afdeling

De Britse retailketen Waitrose zal vanaf 4 juni als eerste een speciale vegan-afdeling in haar winkels openen. De retailer, die zich richt op het hogere marktsegment, zal haar assortiment vegetarische en veganistische producten verdubbelen door ruim 50 nieuwe producten toe te voegen, waaronder kant-en-klare maaltijden en vleesvervangers. 

In het kader van de uitbreiding is Waitrose exclusief samen gaan werken met twee merken: The Happy Pear, van het vegetarische kookduo David en Stephen Flynn, en een Nederlandse producent van vleesvervangers. 

Cloe Graves, verantwoordelijk voor de inkoop van het vegetarische en veganistische assortiment van Waitrose, vertelt: "Onze huidige aanbod verkoopt met de week beter en klanten en partners vragen ons om nog meer keuze. Er is dus duidelijk behoefte aan meer vegetarische en veganistische alternatieven in onze winkels. We werken samen met geweldige en exclusieve merken om er zeker van te zijn dat onze klanten keuze hebben uit een uniek productaanbod."

Plantbasednews.org citeerde David en Stephen Flynn van The Happy Pear: "We zijn erg blij dat we onze producten op de Britse markt kunnen introduceren en voelen ons vereerd om met Waitrose aan de uitbreiding van haar vegan-assortiment te mogen werken. We werken al sinds 2016 met Waitrose samen aan bijvoorbeeld kookvideo's en klantenevenementen die onze missie om mensen gezonder te laten eten ondersteunen."Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018