Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sterk frambozenseizoen in Bosnië-Herzegovina

Het aankomende frambozenseizoen van Bosniƫ-Herzegovina gaat een van de beste seizoenen van de laatste vier of vijf jaar zijn. Volgens de onafhankelijke exporteur Muamer Mehtic is het seizoen goed van start gegaan. "We verwachten in vergelijking met vorig jaar een forse toename in de oogst. De kwaliteit ziet er geweldig uit en we hebben dit jaar geen problemen met ziektes gehad."



"We zijn erg blij dat we met frambozen kunnen werken. We hebben een breed netwerk van partners en telers in Bosniƫ. Het is belangrijk dat we de Bosnische landbouw promoten. We hebben erg veel geluk gehad dat we de kans hebben gekregen om onze frambozen naar over de hele wereld te exporteren," aldus Mehtic.



De rassen, die Muamer Mehtic beschikbaar voor export heeft, zijn de Mekker, Willamette, Polka en Tullameen. De meeste frambozen voor export zijn ingevroren, maar het bedrijf levert ook vers zachtfruit aan de Balkan en een aantal andere Europese landen.

Voor meer informatie:
Muamer Mehtic
Freelance Trader
Tel: +38762116949
Email: muamer.mehtic@outlook.com
Publicatiedatum: