Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koning Filip op bezoek bij Greenyard Frozen

Gisteren morgen bracht de Belgische Koning Filip een bezoek aan de productiesite in Westrozebeke n.a.v. de uitrol van het duaal leren. Als groentenverwerkend bedrijf zet Greenyard Frozen zich in voor een goede koppeling tussen school en bedrijfsleven d.m.v. verschillende stage-opleidingen, workshops en duaal leren. 



De Koning maakte kennis met de verschillende onderdelen van de werkvloer en kreeg een rondleiding in de productie- en verpakkingsafdeling. Tijdens zijn bezoek ontmoette hij stagiairs uit het secundair onderwijs, die onder meer deelnamen aan de Food@Work Techno Awards, een concours georganiseerd door Fevia (Federatie Voedingsindustrie). 



Van de 375 medewerkers bij Greenyard Frozen Belgium zijn er 140 technisch geschoolden. Anticiperen op de vergrijzing door tijdig technisch geschoolde medewerkers aan te trekken is een essentiƫle kritische factor. Naast de investeringen in machines blijft het belangrijk om ook te investeren in werknemers, zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt.







Publicatiedatum: