Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Samenwerking GrowPro en SalarisPoint

Contracten opgemaakt binnen no-time

GrowPro, het oogst- en arbeidsregistratiesysteem voor de asperge-, zacht- en kleinfruitteler, van Soft-Solutions B.V. biedt de gebruikers de mogelijkheid om Word-sjablonen aan te maken en deze te gebruiken binnen het systeem om zo arbeidscontracten, huisregels en andere overeenkomsten voor één of meerdere werknemers aan te maken zonder veel extra handelingen en zonder bij elk document afzonderlijk werknemersgegevens handmatig te moeten invullen.

SalarisPoint, het salarisadministratiekantoor uit Oirlo, waarbij veel gebruikers van GrowPro zijn aangesloten voor hun salarisadministratie, heeft sinds kort standaard sjablonen van contracten en andere overeenkomsten die direct toepasbaar zijn binnen GrowPro.

Zodoende is het nu mogelijk als bestaande, maar ook als nieuwe gebruiker van GrowPro een beroep te doen op een SalarisPoint adviseur om, deze de SalarisPoint sjablonen te laten installeren of om bestaande of van de standaard afwijkende, sjablonen te laten aanpassen met de juiste opmaak. Dit betekent dat de GrowPro gebruiker niet meer genoodzaakt is om veel tijd te besteden aan de sjablonen, maar meteen de juiste contracten en andere overeenkomsten met de juiste opmaak gereed heeft voor gebruik bij het aannemen van nieuw personeel of bij het verlengen van een arbeidsperiode.

Voor meer informatie:
GrowPro
0475-497913
info@growpro.nl

Salarispoint
0478-517 400
info@salarispoint.nlPublicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018