Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Total Produce benoemt nieuw lid Raad van Bestuur

Total Produce kondigde gisteren aan dat Michael Meghen per 1 juli 2018 zal toetreden tot de Raad van Bestuur als non-executive director.

Michael (63) is gepensioneerd bedrijfsadvocaat en maakte carrière als partner van Arthur Cox, Ierlands grootste advocatenkantoor. Hij heeft kennis en ervaring in alle aspecten van het bedrijfsrecht en specifieke ervaring met fusies en overnames.

Meer details over zijn huidige en directeurschappen in de afgelopen vijf jaar zullen nog bekend gemaakt worden in een apart bericht. Er zijn verder geen bekendmakingen in overeenstemming met Schedule 2(g) van de AIM Rules en de ESM Rules. Michael Meghen heeft op dit moment geen aandelen in Total Produce.

Carl McCann reageert op de aanstelling: "We zijn erg tevreden dat Michael de Raad van Bestuur komt versterken. Michael is een gerespecteerd en bekwaam advocaat. Zijn grote ervaring van fusies en overnames en buitenlandse investeringen zijn zeer relevant aangezien het bedrijf blijft uitbreiden. We zien uit naar zijn bijdrage in de verdere ontwikkeling van Total Produce."

Meer informatie:
Brian Bell
Wilson Hartnell PR
Tel: +353 1 669 0030
Ivan Murphy
Tel: +353 1 679 6363

Total Produce
Tel.: +44 (0) 151 294 4100
Email: info@totalproduceuk.com
Web: uk.totalproduce.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018