Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start seizoen Hollandse blauwe bessen

De Nederlandse oogst van blauwe bessen begint vroeg met bessen uit de kas en de grote Nederlandse volumes vanuit de buitenteelt worden eind juni verwacht. In de weken die volgen zijn er grote volumes beschikbaar. Afgelopen vrijdag was bij The Greenery de eerste aanvoer van Nederlandse blauwe bessen. De eerste blauwe bessen zijn afkomstig uit de kasteelt en worden aangevoerd door de teler Mts. Deijkers –Bolijn.
Om aan de snel groeiende vraag te kunnen voldoen, is er met de bestaande telers verder uitgebreid in areaal. De verwachtingen voor het Nederlandse seizoen zijn goed. De productie en kwaliteit van de blauwe bessen zal goed zijn mits er geen bijzondere weersomstandigheden voorkomen.



Jaarrond beschikbaarheid
Door op onze centrale sorteerlocatie gebruik te maken van de moderne koelfaciliteiten kan het Nederlandse seizoen worden opgerekt tot en met oktober. Naast het Nederlandse product heeft The Greenery ook bijna jaarrond importbessen. Op deze manier heeft The Greenery jaarrond de beschikking over een groot volume blauwe bessen. Op de sorteerlocatie in Schalkwijk kan makkelijk geschakeld worden bij individuele klantwensen. The Greenery kan hierdoor snel en flexibel reageren op de behoefte van haar klanten die jaarrond kunnen rekenen op blauwe bessen.



Verpakkingsmogelijkheden
De blauwe bessen markt groeit hard en het is noodzakelijk om met verpakkingen op de aanschaf- en consumptie trends in te spelen. The Greenery heeft een ruim assortiment met verpakkingen die variëren van 125g tot aan 1000g, standaard punnets met deksel, 500g emmers en de hersluitbare topseal. Met de laatste innovatie, de breekverpakking, spelen we in op de toenemende mate van gemak en gezond onder de consument. Consumenten eten steeds vaker gezond onderweg. De breekverpakking is voorzien van een topseal waardoor het product goed beschermd blijft en er geen kans is dat de verpakking open schiet. Ideaal om mee te nemen naar werk, school of strand.



Voor meer informatie:
The Greenery
Rick van Koppen
T: 0180 656 976
M:0653 728 788
r.vankoppen@thegreenery.com
Publicatiedatum: