Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Eerste kersen al te koop tijdens Pinksteren

De eerste kersen zijn al te koop tijdens het aankomend Pinksterweekend. Dit zijn nog niet de echte Betuwse kersen uit de boomgaard, want die zijn nog niet rijp, maar wel kersen uit de Hollandse kassen. In de boomgaard D'n Kerkewaerdt in Wadenoijen (nabij Tiel) kan men al een voorproefje nemen op al het lekkers dat komen gaat uit het Land van Flipje.

Om in de stemming te komen, is er een veilingklok aanwezig. Door deze klok te laten lopen, kan men korting krijgen op de eerste kilo kersen.
Vanaf zaterdag 19 mei a.s.zijn de kersen te koop in de kersenkraam in de boomgaard D'n Kerkewaerdt in Wadenoijen (nabij Tiel). De boomgaard ligt ter hoogte van kruising Overlaat/ Lingedijk 129a, 4014 ME Wadenoijen. Ook goed bereikbaar vanaf de rijksweg A15, afslag 31 Wadenoijen. Openingstijden: 7 dagen per week van 9.00 tot 19.00 uur.

In de kersen kraam kan men ook ander Betuws fruit kopen zoals aardbeien en zacht fruit. Tevens kan de bezoeker genieten van een kop koffie met een eigen gemaakte appeltaart.


Promotie Betuwse Kersen
De kersen zijn een typisch streekproduct uit de Betuwe. De Betuwse kersen zijn overheerlijk, dankzij de vruchtbare rivierklei en het gunstige, gematigde klimaat. Dit maakt dat de Betuwse kersen van de hoogste kwaliteit zijn. Naar verwachting zullen de echte Betuwse kersen uit de boomgaard rijp zijn in de eerste of tweede week van juni. 

De derde editie van de Open Kersendagen in de kersenboomgaard D'n Kerkewaerd in Wadenoijen zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 7 en zondag 8 juli. 
Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018