Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Scelta Mushrooms kiest voor Schouw Informatisering

Paddenstoelen: bevroren, gegrild, gedroogd, geconserveerd, of bijvoorbeeld als gezonde smaakversterker of als booster van het immuunsysteem. Een klein wonder, zo wordt de paddenstoel ook wel gezien bij Scelta Mushrooms. Met bergen kennis en ervaring hiervan is Scelta Mushrooms al vele jaren een toonaangevende leverancier van producten met als basis de paddenstoel. Met de start van een nieuw bedrijf The Mushroom Dryers en een nieuwbouwproject bij Scelta Essenza gaat Scelta Mushrooms een verdere uitbreidingsslag maken. Hierbij wordt ook verdere professionalisering in automatisering en digitalisering doorgezet. Het bedrijf maakt hier een strategische keuze voor Schouw Informatisering. 
 
'Onze keuze voor Schouw is met name gebaseerd op de goede naam en de implementaties bij soortgelijke bedrijven als Scelta Mushrooms. Dat geeft ons vertrouwen in een goede basis en samenwerking voor de toekomst', aldus Eric Franssen, verantwoordelijk voor de automatisering van The Mushroom Dryers en Scelta Essenza. Microsoft Dynamics 365 is een toekomstbestendig platform. De keuze voor dit platform brengt Scelta dan ook dichterbij allerlei technologische innovaties. Met het op Dynamics 365 gebaseerde Foodware, de food specifieke oplossing van Schouw, beschikt het bedrijf over alle bedrijfsprocessen, eisen en wensen in één oplossing. 'Schouw adviseert ons hoe we de processen het best in kunnen richten. Dankzij de inhoudelijke aansluiting en hun food kennis en ervaring hebben we daar alle vertrouwen in', voegt Eric Franssen toe. 

Foodware in de cloud en in een maandmodel
Zowel The Mushroom Dryers als Scelta Essenza gaat met de nieuwe software naar de cloud. Waarom de keuze voor cloud? Omdat het snel georganiseerd kon worden. En omdat veiligheid en de toegankelijkheid van gegevens is gegarandeerd. In het kader van flexibiliteit wordt de software afgenomen in een maandmodel, zodat op- en afschalen heel gemakkelijk is. Met beide projecten is inmiddels gestart, waarbij natuurlijk onderlinge samenwerking plaatsvindt. De volledige implementatie van beide bedrijven wordt binnen drie maanden gerealiseerd. En ook toekomstplannen schieten de grond uit. 'We zetten hiermee een basis weg waarmee Scelta Mushrooms de mogelijkheid heeft door te groeien naar de andere bedrijven binnen de holding', sluit Andre Dings, CFO van Scelta Mushrooms af.


Joris Kolff van Schouw Informatisering (l) en Andre Dings van Scelta Mushrooms (r)

Voor meer informatie:
Scelta Mushrooms
Heymansstraat 35
5927 NP Venlo
+31(0)77 324 10 20

Voor meer informatie:
Schouw Informatiserering
+31(0)76 504 25 20
Publicatiedatum: