Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Zwitserse Agroform neemt nieuw distributiecentrum in gebruik

Na een lange voorbereidingstijd van twee jaar heeft het Zwitserse Agroform definitief toestemming gekregen voor de bouw van een nieuw distributiecentrum. Nu de bouw is vrijgegeven wordt de realisering van de bouwplannen werkelijkheid. Eind dit jaar moet het distributiecentrum in gebruik worden genomen.

Het nieuwe distributiecentrum moet er als volgt uit gaan zien: de begane grond met een totaal oppervlak van circa 520 m2 zal onder andere voor de aanlevering, (koel)bewaring en productoverslag gebruikt worden. De eerste verdieping (circa 500 m2) zal als kantoorruimte gaan dienen. De bouw vormt de basis van een constante verderontwikkling van de groothandelsonderneming, aldus directeur Michael Raduner. Bovendien wordt met de nieuwbouw ook de ontwikkeling van het zuidoostelijke groothandelsareaal afgesloten. Dit stemt overeen met het deeldoel 'optimaal gebruik van het perceel' uit de toekomststrategie 'Engrosmarkt 2025'.

Onlinehandel
Agroform AG werd in 1993 opgericht en biedt haar klanten sinds meer dan twintig jaar een veelzijdig aanbod aan eersteklas producten van een hoge kwaliteit. Naast de nieuwbouw hoort ook de oprichting van een onlineshop (2016) tot de expansiestappen van het groothandelsbedrijf.

Verdere informatie:
AGROFORM AG
Zürcher Engrosmarkt
Aargauerstrasse 1
CH - 8048 Zürich
Telefoon +41 43 333 39 99
Fax +41 43 333 39 90

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018