Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Siciliaans Sun Island al 30 jaar actief in internationale handel groenten en fruit

"Al 30 jaar zijn we bezig met het in- en verkopen van groenten in heel Europa zonder dat we daarbij de kwaliteits-prijsverhouding en diensten aan onze klanten verwaarlozen. Ik denk dat dit onze grootste kracht is en dat maakt ons betrouwbaar in de ogen van onze internationale zakenpartners." Dat zegt Salvatore Nigita, commercieel directeur van het Siciliaanse in- en exportbedrijf Sun Island."Onze belangrijkste, zo niet enige referentiemarkt is de buitenlandse markt. Zeggen dat het voldoen aan iemands cliënteel gelijk staat aan het bereiken van de doelen, lijkt misschien een eenvoudig motto. Toch is dit precies hoe we ons werk doen en daarmee hadden we in 2017 een omzet die 9 miljoen euro bedroeg. We willen altijd het beste product leveren tegen de scherpste prijs en de relatie met onze klanten ontwikkelen en onderhouden. Onze producten zijn allemaal GlobalGAP gecertificeerd", gaat Nigita door (foto hiernaast).


Tomaten


Groenten

Sun Island Group heeft een breed aanbod aan verse producten zoals druiven,tomaten, paprika's, courgettes en vele andere soorten groenten en fruit.


Fruit

"Het zomerseizoen komt er aan en we zullen ons gaan richten op steenfruit, druiven en watermeloenen. Onze belangrijkste bevoorradingsgebieden zijn Marokko, Spanje, Italië en Griekenland, terwijl de belangrijkste exportlanden voor deze referenties de landen de Noord-Europese landen zijn", legt Salvatore uit.


Druiven

Contact:
Sun Island Group Srl

Via Frà Mansueto Cobisi, 52
97013 Comiso (Rg) - Italy
Tel.: +39 0932 966422
Fax: +39 0932 961664
Email: info@sunislandfood.com
Web: www.sunislandfood.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018