Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Siciliaans Sun Island al 30 jaar actief in internationale handel groenten en fruit

"Al 30 jaar zijn we bezig met het in- en verkopen van groenten in heel Europa zonder dat we daarbij de kwaliteits-prijsverhouding en diensten aan onze klanten verwaarlozen. Ik denk dat dit onze grootste kracht is en dat maakt ons betrouwbaar in de ogen van onze internationale zakenpartners." Dat zegt Salvatore Nigita, commercieel directeur van het Siciliaanse in- en exportbedrijf Sun Island."Onze belangrijkste, zo niet enige referentiemarkt is de buitenlandse markt. Zeggen dat het voldoen aan iemands cliŽnteel gelijk staat aan het bereiken van de doelen, lijkt misschien een eenvoudig motto. Toch is dit precies hoe we ons werk doen en daarmee hadden we in 2017 een omzet die 9 miljoen euro bedroeg. We willen altijd het beste product leveren tegen de scherpste prijs en de relatie met onze klanten ontwikkelen en onderhouden. Onze producten zijn allemaal GlobalGAP gecertificeerd",  gaat Nigita door (foto hiernaast).


Tomaten


Groenten

Sun Island Group heeft een breed aanbod aan verse producten zoals druiven,tomaten, paprika's, courgettes en vele andere soorten groenten en fruit.


Fruit

"Het zomerseizoen komt er aan en we zullen ons gaan richten op steenfruit, druiven en watermeloenen. Onze belangrijkste bevoorradingsgebieden zijn Marokko, Spanje, ItaliŽ en Griekenland, terwijl de belangrijkste exportlanden voor deze referenties de landen de Noord-Europese landen zijn", legt Salvatore uit.


Druiven

Contact:
Sun Island Group Srl

Via Frŗ Mansueto Cobisi, 52
97013 Comiso (Rg) - Italy
Tel.: +39 0932 966422
Fax: +39 0932 961664
Email: info@sunislandfood.com
Web: www.sunislandfood.com

Publicatiedatum: 14-5-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: